Vinnaren av Årets Rådgivarinsats

På årsmötet för BLR delades priset för året för Årets Rådgivarinsats och vinnaren av det första priset blev Jan Lagerroth på LRF Konsult i Skara. Jan nominerades av sin ERFA-grupp och juryns motivering löd:

För sitt initiativ och genomförande av ERFA-grupp Eko/Robot under åren 2013-2015 har Jan Lagerroth tilldelats priset för Årets Rådgivarinsats. Jan Lagerroth har med stor entusiasm och energi drivit och sporrat 8 ekologiska mjölkföretagare mot nya mål och resultat. Med stort engagemang har han under 4-5 träffar per år motiverat, inspirerat och hjälpt gårdarna genom tidsstudier, Energikollen, genomgång av foderstater, jämförelser av bokslut och maskinkostnader. Jan har även arrangerat fältvandring och samarbetat med andra rådgivare för ökad kundnöjdhet.

Artikeln från ATL
Han gjorde årets insats