Vinnaren av Årets Rådgivarinsats 2018

Ett stor grattis till Thomas Jerneng på Växa Sverige som av en enhällig jury utsågs till vinnaren av årets rådgivarinsats 2018!

Thomas har under flera år varit med och utvecklat driften på Christinelunds gård i Vassmolösa. Christinelund drivs bland annat av Aron Cedergren, som nominerat Thomas. På Christinelund bedrivs mjölkproduktion, växtodling och skogsbruk. Thomas har ett brett kunnande och Aron och samtliga övriga i företaget har ett mycket stort förtroende för Thomas. Han har en förmåga att bemöta alla olika slags människor. Thomas kommer ut till gården ca 1 gång per månad eller ibland mer där han tillsammans med Aron och anställda har resultatuppföljning. Han sitter även med i gårdsråd tillsammans med 4 st andra externa rådgivare. 

Juryns motivering till varför Thomas Jerneng är vinnare av priset:

"Genom sitt påtagliga engagemang och fortlöpande arbete med LEAN Lantbruk är Thomas Jerneng vinnare av Årets Rådgivarinsats 2018. Thomas är produktionsrådgivare, bland annat med inriktning mot ekologisk mjölkproduktion. Han samverkar med andra externa rådgivare och deltar i gårdsråd för att på så sätt skapa de bästa förutsättningarna för lantbrukarna. Med sin breda kunskap och beundransvärda förmåga att hantera olika typer av människor på bästa sätt, har han bidragit till att skapa lönsammare, gladare och mer konkurrenskraftiga företag. Mot denna bakgrund anser juryn att Thomas Jerneng är en värdig vinnare av Årets Rådgivarinsats 2018."

Pris delas ut på Brunnby Lantbrukardagar som äger rum 4-5 juli 2018.

 

  
Växtkraft i Järpås AB