Vinnare av årets rådgivarinsats är Anton Karlsson, ekonomirådgivare på Fyrklövern

Stort grattis Anton!

Motiveringen lyder:

Anton Karlsson har med proaktivitet, kunskap och glädje gjort stor skillnad för lantbruksföretagare. Med påtagligt engagemang har han exempelvis arbetat framgångsrikt med omorganisationer genom att metodiskt ha adresserat utmaningar, analyserat tänkbara utfall, gjort täta uppföljningar och varit behjälplig vid stödansökningar. Detta har han gjort med företagets och företagarnas bästa för ögat, och alltid med fingertoppskänsla och lyhördhet inför företagarnas önskemål. Vidare har han genom att delta på gårdsråd blivit insatt i fler aspekter i företagandet vilket i sin tur skapat ytterligare dimensioner i den ekonomiska rådgivningen. Detta tillsammans med ett glatt och tillmötesgående sätt har bidragit till framtidstroende företag där de anställda trivs med att gå till jobbet. Mot denna bakgrund tilldelas Anton priset Året Rådgivarinsats 2024. Tack Anton för ditt bidrag till Lantbrukssverige!

Det var i stor konkurrens vinnaren utsågs. Övriga mycket duktiga finalister var Michaeala Baumgardt, miljörådgivare, HIR Skåne och Andreas Öhrman, växtodlingsrådgivare, Växtråd.

 

Priset delas ut under Brunnby Lantbrukardagar 3-4 juli utanför Västerås.

  
Växtkraft i Järpås AB